Miks sa päriselt ka peaksid oma pintsleid pesema

jaanuar 07, 2018


Pintslite puhastuse kohta on minult mitmeid kordi küsitud. Oman ise üle kolmekümne erineva pintsli ja seega on nende puhastamine minule sama loomulik kui hammaste pesu. Kahjuks kuulen siiani liiga tihti, et pintsleid ei pesta ja sama meigikäsn kasutusel juba mitmendat nädalat järjest! Aga miks see siis TEGELIKULT ka nii oluline on?

 Alustame sellest videost. Hoiatus - Nõrganärvilistele ei soovita 🙅🙅🙅!


 Jah, need putukad on tulemus sellele, et videos olev neiu ei viitsinud peale igat kasutuskorda oma BeautyBlenderit pesta! Pärast seda videot on mul muidugi selline tunne, et ma jooksen ja viskan enda oma kohe prügikasti ja kasutan edaspidi vaid ühekordseid svamme. Kujutage ette, istud rahus oma meigilaua taha, jood hommikukohvi, paned jumestuskreemi näole ja hakkad seda svammiga laiali ajama kui äkitselt leiad näolt putuka - karastus missugune.



 Lisaks svammidele koguvad ka pintslid baktereid ja tolmu kapi peal seistes oma uut kasutuskorda oodates. See on tegelikult hämmastav kui lühikese aja jooksul suudavad meigivahendid koguda meeletus koguses baktereid. Tore artikkel, kus võeti reaalselt proovid:

https://www.buzzfeed.com/carolinekee/we-tested-makeup-for-germs-and-what-in-foundation?utm_term=.dfOKQV1wyW#.hrp2741kOR

 Kui see kõik sind praegu ei motiveerinud nüüd ja kohe oma pintsleid-svamme pesema, siis ei tee seda ilmselt miski. Hoia oma meigivahendid puhtana ja su nahk tänab sind ning ilmselt mõne aja pärast muutub nahk klaarimaks ja saad öelda: "nägemist, punnid!"

 Olen sind veennud nüüd ja kohe vannituppa jooksma, aga sa ei tegelikult ei tea millega seda teha? Vastus on hea ja lihtne, õnneks ka odav. Osta poest sapiseep - see imevahend teeb kõik puhtaks (teinekord mõned raskemad plekid riietelt saab ka sellega maha 😉). Minu meelest tore rutiin, mida teha õhtul enne magamaminekut kui nagunii ka oma meigi maha pesed ja öökreemi näole paned. Kreem saab imenduda samal ajal kui ütled bakteritele bye-bye. Ära unusta ka seda, et pintslid ja svammid peaksid kuivama vabas õhus, väldi kindlasti kuskile kinnisesse meigikotti oma niiskeid svamme panemast.

 Head pintslipesu!



You Might Also Like

0 kommentaari

Popular Posts

Otsing sellest blogist